Stil et spørgsmål
1000 tegn tilbage

Grønt lys for sundheden

Grønt lys for sundheden

Grønt er blevet et hit

Vi taler ikke om den nye modefarve inden for tøjbranchen. Nej farven grøn befinder sig snarere på menukortet hos sundhedsbevidste "smoothie fans".

Grønne smoothies, de cremede drikke af purerede frugter og grøntsager har erobret store dele af verden, fordi de forbinder den rene natur med vores nutidige livsstil. Det har aldrig været mere enkelt at forsyne kroppen med gode vitalstoffer på en naturlig måde.

En behagelig kombination af nydelse, sundhed og en let tilberedning knytter sig til disse smoothies. Al naturens mangfoldighed i et glas, mere grønt kan det ikke blive.

Vi har brug for vitalstoffer for at styrke kroppen, holde os i god form og sørge for at vores energiniveau påvirkes positivt igennem hele dagen.

Naturen er et mesterværk af overflod, sundhed og styrke

En væsentlig bestanddel i de grønne smoothies er det grønne plantefarvestof klorofyl. Klorofylet er et rent vidundermiddel, med en ekstrem rigdom af værdifulde næringsstoffer, masser af vitaminer, proteiner og sunde fedtsyrer, som alle bringer koncentreret livsenergi ind i vores celler.

Planternes klorofyl opsuger og lagrer fotoner fra solens stråler, og omdanner dem til biophotons. Derfor kaldes klorofyl også ofte " det flydende sollys".

Biophotons er sammensat af ordet bio=liv samt photon=lys. Fødevarer med et højt indhold af biophotons besidder energigivende og helbredende egenskaber viser ernæringsstudier.

Næst efter vilde planter, er den bedste kilde til biophotons friskplukkede økologisk dyrkede frugter og grøntsager.

Et ekstra vitaminkick fremstillet af bl.a. urter, salat, gulerodsblade, spinat, kål, broccoli, selleri, tang, hvedegræs mv. er derfor blevet et hit i store dele af verden.

De grønne smoothies

  • De styrker immunforsvaret med deres indhold af vitaminer og mineraler.
  • De har en anti-aging effekt på grund af indholdet af antioxidanter.
  • De styrker fordøjelsen via indholdet af ballaststofferne.
  • De påvirker søvnen positiv, fordi de ikke stresser kroppen som f.eks. junkfood.
  • Det er nemmere at tabe sig ved hjælp af grønne smoothies.
  • Musklerne opbygges også bedre på grund af indholdet af essentielle aminosyrer.
  • De påvirker koncentrationen positivt på grund af de sekundære plantestoffer, sporstoffer og mineraler.

Derfor kan grønne smoothies med fordel anvendes af enhver uanset alder. Ingen bør reelt fravælge grønne smoothies med deres vitale egenskaber for vores sundhed.

Der er findes et utal af opskrifter på forårs-, sommer-, efterårs- og vinter-smoothies, som gør det let at købe ind til gode smagfulde smoothies. F.eks. en vitaliserende power drik som denne:
6 tørrede abrikoser (sættes i blød i 3 timer i 150 ml vand),
1 pære,
1 moden banan,
1½ håndfuld spinat (150 gr.)
1 håndfuld kinakål (100 gr.)
1 lille bundt koriander, ½ citron
150 ml vand,
Det hele blendes til en flydende konsistens.

En kopi af naturens fotosyntese

Fotosyntesen er en fascinerende proces i naturen til gavn for vores sundhed!

Intet under, at videnskaben og forskningen arbejder intensivt på at kunne efterligne den. For over 15 år siden så et nyt lille hightech apparat dagens lys i Tyskland.

Samspillet mellem sollyset og bladenes grønne klorofyl, dvs. fotosyntesen, bliver kopieret i en patenteret aktiveringsenhed i Airnergy apparatet.

Spirovitalterapien, som den kaldes, har i flere videnskabelige studier vist sig virkningsfuld ved mange helbredsproblemer, fordi brugerne får en bedre iltoptagelse og dermed en bedre livskvalitet.

Eftersom teknologien ikke har bivirkninger, ikke er komprimeret ilt eller ioniseret ilt eller ozon er det et meget spændende produkt for alle som ønsker en bedre iltoptagelse.

www.O2energy.com kan man læse mere herom.

Share this article:

">
Dramatisk stigning i demens
Tips til at forbedre din lungekapacitet og iltopta...
Дървени летви - колчета http://www.emsien3.com/letvi от ЕМСИЕН-3
Дървени талпи http://www.emsien3.com/талпи от ЕМСИЕН-3