Stil et spørgsmål
1000 tegn tilbage

Videnskabeligt bevist at Airnergy hjælper mennesker som lider af KOL og andre lungesygdomme.

Kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL) er en af de mest almindelige lungesygdomme. KOL er en progressiv lungesygdom, der gør det vanskeligt at trække vejret. "Progressiv" betyder, at sygdommen bliver værre med tiden. Der er i øjeblikket ingen kendt kur for KOL. Behandling omfatter ofte at indtage et stigende antal lægemidler og andre behandlingsformer, som har uønskede bivirkninger.

Det er nu blevet videnskabeligt bevist, at Airnergy er i stand til betydeligt at øge lungekapaciteten for mennesker som lider af KOL og andre lungesygdomme. Airnergy kan ikke kurere KOL, men ved at bruge maskinen kan mennesker med KOL øge deres lungekapacitet og iltoptagelse, og dermed forøge deres livskvalitet betydeligt.

Nedenfor kan man se resultaterne af et placebokontrolleret studie over 6 måneder af 24 KOL-patienter. (Kronisk obstruktiv lungesygdom) foretaget af Dr. Michael Kucera og udgivet af Dr. rer. nat. Ronald Dehmlow i 'Die Naturheilkunde' 4/2010.

Placebogruppen havde ingen ændringer i deres lungekapacitet. Testgruppen som brugte maskinen med aktive katalysatorer opnåede betydelige forbedringer.

Gruppe 1: Testgruppe af 12 mænd med KOL.

 • Rygere: 4
 • Ikke-rygere: 8
 • Alder: 49-67
 • Terapi: 6 måneder dagligt 2 x 20 minutter brug af Airnergy maskine med aktive katalysatorer
 • Testpersoner har haft KOL i: 4-10 år.

 • Den vigtigste parameter: FEV1 gennem spirometri (lungefunktionsmåling) blev målt.

Gruppe 2: Placebogruppe af 12 mænd med KOL.

 • Rygere: 4
 • Ikke-rygere: 8
 • Alder: 49-66
 • Placebo Terapi: 6 måneder dagligt 2 x 20 minutter brug af Airnergy maskine uden aktive katalysatorer
 • Testpersoner har haft KOL i: 5-11 år.

 • Den vigtigste parameter: FEV1 gennem spirometri (lungefunktionsmåling) blev målt.

Studier

Дървени летви - колчета http://www.emsien3.com/letvi от ЕМСИЕН-3
Дървени талпи http://www.emsien3.com/талпи от ЕМСИЕН-3

Faglitteratur og studier af Airnergy teknologien

Hvordan kan teknologien opnå alle disse forbedringer? Airnergy forbedrer iltoptagelsen i cellerne og det autonome nervesystems funktion, derfor bliver alle de underliggende funktioner i kroppen forbedret.

Der findes mange videnskabelige studier som beviser teknologiens positive effekt på en lang række lidelser. Her kan du se et udpluk af studier:

Rapport af to-stadie kontrolleret studie, gennem brug af hjerte-rytme -variabilitetsmålinger (HRV) i forhold til effektiviteten af Airnergy+ iltterapien.

Af Dr. Dr. h.c. Ulrich Knop (Se hele studiet her)

Studiet kan opsummeres således: Behandling med Airnergy opnår klart og markant en øjeblikkelig forbedret reaktion af den metabolske sekvens og samtidig en optimisering af den neurologiske kontrol af alle indre organer. Logisk set leder dette til et mere stabilt basalt helbred med øget reaktivitet.

Behandling af børn med astma gennem lys-akupunktur med SOE (Airnergy teknologi).

Af Dr. Schjelderup, Susan Thorkildsen & Dr. Stadheim (Se hele studiet her)

Citat fra studiet: ”Ifølge vores undersøgelse blev 51 ud af 60 børn, hvilket svarer til 85%, enten helbredt af deres astma eller oplevede en markant forbedring. Vi har ikke observeret nogen uønskede bivirkninger, og den generelle forbedring i børnenes helbred har ofte været slående.”

Airnergy Rapport

Af Dr Nyjon Eccles, the Chiron Clinic, Harley St, London, England. (Se hele studiet her)

Studiet kan opsummeres således: “Hjerterytme variabilitet viste øget energireserve i kroppen. Den samlede mængde kraft i det autonome nervesystem var øget. Derudover fik de to testpersoner der led af astma en øget PEFR måling (peak flow) på henholdsvis 20% og 26%. Der blev også målt en øget aktivitet af de hvide blodceller.

Effekt på udholdenhed efter behandling af Airnergy før anstrengelse.

Af Dr. Elmar Wienecke (Se hele studiet her)

Studiet kan opsummeres således: Positiv virkning ved brug af Airnergy før fysisk anstrengelse, lavere mængde mælkesyre i kroppen, og lavere hjerterytme.

Studie af Airnergy på personer med søvnapnø og andre lignende lidelser.

Af Haranni klinikken i Herne, Tyskland. Udført af Marion Burmann-Urbanek MD, som er søvn læge og specialist i medicin, samt neurolog Hendrik Straube MD. (Se hele studiet her)

Studiet kan opsummeres således: 28 ud af 34 patienter (82%) oplevede en markant forbedring i deres overordnede helbred og deres lidelser. Det kan siges at den regenerative proces og regulation som følge af terapien var markant.Der er udførlig videnskabelig bevis gennem flere forskellige studier som beviser at Airnergy hjælper folk med lungesygdomme.

Dertil kommer vores egne kunders oplevelser med apparatet, som har været meget positive. Vi har i 15 år arbejdet med apparatet og vi har oplevet stor succes med at hjælpe personer som lider af KOL og andre lungesygdomme.

Du er meget velkommen til at kontakte os og tale om hvordan Airnergy også kan hjælpe dig.

Vi kan også sætte dig i kontakt med andre personer som lider af KOL og har brugt Airnergy apparatet, således at du kan høre deres erfaringer med brugen af apparatet.

Du kan finde referencer til adskillige videnskabelige studier af Airnergy teknologien ved at klikke her .